top of page
  • Снимка на автораMariya-Nikol

Как да празнувам Нова година/Блогмас 2020

Има два типа хора - едни, които планират къде ще посрещат Нова година още през Август и аз, която решавам/разбирам най-рано на 30-ти следобед. Вълнувах се от този ден докато бях на 15-16, оттогава не ми пука особено и мога и да не го отбелязвам изобщо, но нали Блогмас е за подхранване на празничния дух, та днес се правя, че нямам търпение за посрещането на новата година и споделям с вас идеите, които ми хрумнаха за приветстване на 2021-ва при такива извънредни обстоятелства като тазгодишните или просто ако сте антисоциални по default.


Домашно парти за антисоциалните


Това сигурно ще е любимото ти посрещане на Нова година - имаш перфектното оправдание да си стоиш вкъщи сам. Понеже е последният ден от 2020, която и без това беше супер скапана, не трябва да изпитваш никакви угризения, когато се заредиш с чипс, шоколади, кола и сайдери за празника. Избери си някой сериал или поредица филми и си организирай маратон. Дрескодът на купона задължително е пижама, или поне долнище на пижама. Ако имаш намерение да качваш сторита в Инстаграм, е позволено да си с официална блуза и дори грим.


Домашни парти за социалните


Ако делиш един покрив със семейството си или партньор, няма опасност да си съвсем сам на Нова година. И все пак, винаги можеш да си организираш лудо онлайн парти. Необходими са ти приятели и интернет връзка. Дискотеката се получава като се редувате да пускате песни. Можете да играете на "Никога не съм" или други игри, да си организирате караоке или просто да се гледате на камера и да ядете и пиете. Не забравяйте в полунощ да си направите обща снимка с бенгалски огън в ръка.


Парти за смелите


Ако все пак не можеш да понесеш мисълта да си си у дома на Нова година, можеш да се възползваш от факта, че едва ли съвсем всички вили и планински хижи ще са заети предвид ситуацията в страната и има минимална вероятност да откриеш нещо в последния момент. И все пак, дори да имаш късмет, ограничи социалните контакти и празнувай отново само с най-близките ти хора.


По какъвто и начин да изберете да прекарате новогодишната нощ, постарайте се да изпратите 2020-та подобаващо, за да сме сигурни, че няма да се връща! :D А това беше и последната статия от Блогмас 2020, ако сте прочели всички, вече имате събраните думи за участие в играта и можете да ми ги споделите на лично съобщение, за да ви включа в жребия! Надявам се публикациите ми да са ви били интересни, не забравяйте да споделите любимата си в стори! Желая Ви вълшебна Коледа и щастлива нова 2021-ва година!

170 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page